Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy a playstati...

Miért van az, hogy a playstation store nem fogadja el a bankkártyám számát? Pedig ilyen célokra való bankkártyám van és eddig minden elfogadta. A a steam, a blizzard, az origin minden. és most ez nem. Valakinek valami ötlete van?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
tudsz venni PS Store feltöltő kártyát 576-ban, Konzolvilágban (szinte mindenhol), ha nem oldódik meg ez a bankkártyás dolog (meg nálunk elég hülyén működik a PS Store)
2014. febr. 2. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom nem sima Visa vagy Mastercardod van, a többit meg szerintem nem ismeri. Én is 1 héten keresztül próbálkoztam ezzel, írtam is az ügyfélszolgálatnak, akik semmit nem tudnak segíteni, szóval felesleges volt. Vegyél feltöltőkártyát és kész. Jobbat nem tudok, én is ezt tettem.
2014. febr. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!