Hol lehet sims 2-höz ruhákat, hajakat, bútorokat stb. -t tervezni, majd hogy kell azt a játékban megjeleníteni?
Figyelt kérdés
Ingyen és regisztráció nélkül?2009. dec. 6. 10:33
1/3 anonim válasza:
Ez nem olyan egyszerű. Nem úgy működik a dolog, hogy egy weboldalon megadsz néhány paramétert, kattintasz egyet, és már kész is az új tárgy, amit aztán betehetsz a játékba. Lehet új tárgyakat készíteni, de ehhez különleges programok kellenek (pl.: SimPE (Microsoft .NET Framework kell hozzá)), és az se árt, ha értesz a programozáshoz. Inkább tudás kell hozzá, mint kreativitás; ismerni kell a játék motorját, és azt, hogy mi hogyan működik benne. Kész tárgyakat az internetről is le lehet tölteni (a Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads mappába kell őket tenni, ha nincs ilyen, csinálj). A játék eredeti fájljait még véletlenül se módosítsd vagy töröld! Csak olyasmit tegyél, amiről biztosan tudod, hogy mi lesz a hatása! Ha tudsz angolul, nézz utána az interneten. Egyébként hány éves vagy, milyen nemű (fiú/lány), és mennyire értesz a programozáshoz?
2/3 anonim válasza:
Milkshape 3D programmal megcsinálod a mesh-t.
Aztán photoshoppal a textúrákat hozzá.
SimPE is kell a beállításokhoz vagy nem tudom már mihez. Rég csináltam. Marha nehéz. Ha egyik progihoz sem értesz bele se kezdj.
3/3 anonim válasza:
Az első vagyok: abszolút egyetértek a második válaszolóval, megfelelő hozzáértés nélkül sohasem fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!