Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerencsétlenkedem a sims 3...

Szerencsétlenkedem a sims 3 elindításával mi lehet a baj? (helyzet lent)

Figyelt kérdés

Letöltöttem a sims 3-at a kiégészítőkkel szépen telepítettem úgy ahogy kell. Daemon toolsban mountoltam.Az asztalon megjelent az Előre a jöbőbe DVD Crack parancsikon elméletileg ha rákattintok el kéne indulnia a játéknak. elkezdi csatlakoztatni a képet ,de végül azt írja ki ,hogy "a fotótár nemtudja megnyitni a képet/videót.A fájl esetleg nem támogatott formátumú vagy megsérült."

Találtam egy olyan segítséget hogy C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin itt van egy Ts3.exe file amivel szintén meglehet nyitni a játékot ehez le kellett töltenem a d3dx9 31.dll-t de így se akar indulni a játék...

2014. jan. 31. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!