Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami Jó Stalker mod?

Valami Jó Stalker mod?

Figyelt kérdés

Kellene egy Mod ami teljesen új pályákat is tesz bele!

Mint pld: DeadCity (Мертвый Город), Sigerous, World of Liberty...stb

elég sokat kivittem már, most kellene valami új, de eggyet se találok, ajánlanátok eggyet?[Inkább jobblenne ha COP-alapú mod lenne, de SOC és CS is jó!]

#pálya #új #Teszvesz #mod #PLD #DeadCity #Sigerous #World of Liberty
2014. jan. 31. 18:38
 1/2 Ghostshadow válasza:
szia. amit érdemes kipróbálni és végig vinni az a STALKERSOUP nekem személyesen van VIP magyarításom. ha kell. 4 sztorija vam. amit egymás után kapsz meg. akkor felsorolom a többit ami király. Fotograf. Secret trails 2. LOST ALPHA! Return to Scar. Oblivion Lost 3. Call Of Chernobyl.
2016. aug. 13. 17:41
 2/2 Ghostshadow válasza:
ja elfelejtettem mondani. a stalkersoup ban 53 pálya van. minden stalker pálya plusz csomó sosem látott uj pálya pl temető. elfelejtett erdő. stb. van vagy 40 mutáns amiből 15 régi a többi mind új. és az alapsztori ugyanaz mint a Shoc ban de annyira megvan bővítve egy csomó uj emberrel akik uj feladatokat és nem unalmas küldiket adnak. kivették az idő limites mellékfeladatokat. benne vannak változatosabb mellék feladatok azonban nem egy nap alatt kell megcsinálni hanem annyi időd van rá amennyit akarsz. aludni utazni kocsival stb. szedjed lefele!
2016. aug. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!