Atesz33 kérdése:
Ps3 hoz ha veszek használt játékot akkor tudok online játszani?
Figyelt kérdés
valahol azt irják,hogy kell net pass kód.viszont felhivtam egy kereskedöt és azt mondta,hogy már nem kell hozzá.akkor most mi az igazság?erröl tudna nekem valaki biztos infot adni? illetve valamilyen oldalt ahol fel van sorolva?,hogy melyikhez kell melyikhez nem2014. jan. 29. 17:30
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Pl. a GTA V-hez nem kell.
Viszont ha valamihez kell, akkor az a lényege h az online pass-t ne aktiválja, vagyis nem próbálta ki a multit, és nem is használta fel a kódot..
Itt nem lehet úgy játszani, mint pc-n, hogy beírod a kódokat, és akkor működik. Itt ha multi kell, vagy veszel újat, vagy online megveszed a virtuális verziót, vagy használtan kifogsz 1 nem aktivált verziót.
2/4 A kérdező kommentje:
és én ha rendelek használt játékot honnan tudhatom,hogy aktiválták e a kódot illetve aki beveszi az ilyen játékokat az tudja ellenörizni valahogyan?
2014. febr. 3. 10:38
3/4 anonim válasza:
Mekérdezed tőle, hogy aktiválta-e.. Általában ha jó helyről veszed, akkor ott írják, h mit aktiváltak belőle, meg, hogy mi van hozzá. Ha pedig nem mond igazat, akkor ha jó helyről vetted, akkor vissza kell, hogy vegye, mert nem azt tartalmazta a csomag. Te nem ellenőrizheted csak úgy, nem is adná ki a kódot, ha nem aktiválta még. Utólag tudod ellenőrizni azzal, hogy aktiválod. Viszont amit már aktiváltak, annak olcsóbbnak kell lennie annál, mint amit még nem.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ
2014. febr. 4. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!