Torek kérdése:
Rust tört szervert valaki?
Figyelt kérdés
Rusthoz szeretnék egy értelmes tört szerót taláni mert haverom nem tudja még meg venni nekem meg meg van eredetiben és így sajna nem tudunk együtt játszani. Valaki nem tud valami normális tört szerót nem pedig ilyen tömeggyilkos menhelyet mint ami a legtöbbőn megy ?2014. jan. 27. 21:01
21/25 anonim válasza:
Magyar Tört Rust Terror Sziget Keress rá facebookon, egész nap fut, tele hasznos pluginnal. Midenkinek csak ajánlani tudom, az adminok jofejek és megy az anticheat rendesen.
22/25 anonim válasza:
nekem mindegyik IP-hez azt irja ki command not found
23/25 anonim válasza:
gyertek fel magyar szeró és fut is :net.connect 81.182.38.1:28016
24/25 anonim válasza:
BÁr ez eredeti de most indult és kevesen vannak rajta.Barátságos szerver:
IP: 89.135.187.53:28015
25/25 anonim válasza:
Valaki még játszik crackeltel? Én Prismen játszok 3-4 barátommal, de nem mindig aktívak. 10x-es a szerver és napi 25-30an vannak fent. a csúcsidő 40. Esetleg más szerveren is játszhatunk, ha van ember. TS/DC van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!