Megéri megvenni xbox360-ra?
az mellékes csupán hogy a Witcher 1 nincs X360-ra, de ha nem jön át, akkor szerintem ne vedd meg
ugyanakkor velem nem egyszer volt az hogy úgy álltam hozzá egy játékhoz az elején hogy ez vacak, aztán a végére hálát adtam a Teremtőnek a játékért annyira jó volt
Witcher 2 nincsen újrajátszása ???
te mivel játszottál ??? mert nem ezzel :D
a döntéseid befolyásolják a végkimenetet ergo 4-5 ször simán ki lehet tolni és akkor is találsz benne új dolgokat. Úgy hogy mind a 4 szer kimaxoltad a játékot ... :P
Akkor meséld már hogy lehet újra kezdeni a "Witcher 2"-őt a megszerzett képességekkel, felszereléssel a mert erre még nem jöttem rá.
Nem a szavatosságról beszéltem hanem hanem new game+ lehetőségről.
Amúgy nem mondtam hogy rossz a játék de én nem vagyok híve a lineáris cső játékoknak, mert a nagy terület a "Witcher2"-ben csak illúzió nem tudsz visszamenni egy előző helyre még véletlenül sem.
Ezért is mondtam hogy a "Skyrim" közelében sincs, sem játék időben, sem pedig lehetőségek terén.
Igaz hogy a Skyrim-ben sincs new game+ viszont a kimaxolt karakterrel, szabadon mászkálhatsz a hatalmas világban, és nem utolsó sorban, van választási lehetőséged újra játszásnál, hogy milyen karakter osztállyal vágsz neki újból a kalandoknak (kb vagy 300küldetés + szélesebb variációk egy-egy karakter kidolgozására.
A Skyrim-el még tíz múlva is fognak játszani fognak, nem is beszélve a rengeteg mod-nak amit a rajongók készítettek hozzá, ezzel is emelve a játék színvonalát, és szavatosságát ami ezek tekintetében, majdhogy végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!