Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni xbox360-ra?

Megéri megvenni xbox360-ra?

Figyelt kérdés
Hát a Witcher 1-2 ön gondolkozom néztem videót , teszteket mindenhol azt írják hogy jó megminden de akkor se jön át annyira .. szerintetek??

2014. jan. 27. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha neked nem jön át, akkor minek?
2014. jan. 27. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

az mellékes csupán hogy a Witcher 1 nincs X360-ra, de ha nem jön át, akkor szerintem ne vedd meg

ugyanakkor velem nem egyszer volt az hogy úgy álltam hozzá egy játékhoz az elején hogy ez vacak, aztán a végére hálát adtam a Teremtőnek a játékért annyira jó volt

2014. jan. 27. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri nem rossz játék, bár a Skyrim klasszisokkal jobb.
2014. jan. 28. 08:52
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 kinek mi, nekem a Witcher 2 önmagában jobban bejött mint az Oblivion és Skyrim együtt véve
2014. jan. 28. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A Skyrim is jó, de vele ellentétben a Witcher egy igazi szerepjáték, ahol a döntéseid tényleg számítanak és nem csak annyi múlik rajta, hogy egy fickó elmondja-e a mondókáját vagy sem. Szóval történetileg a Witcher sokkal jobb, talán a terület mérete miatt nevezném a Skyrimot jobbnak, de a Witcher 3 abban is verni fogja. Szerintem vedd meg a kettőt, de ha megoldható, akkor az egyet is PC-re. Gépen lehet importálni a mentést és még ott is érvényesülnek a régebbi döntéseid és az 1-nak látványosabb a harcrendszere, bár kicsit szokatlan. De csak ajánlani tudom és istenítem ezt a játékot! Bocsi, hogy sokat írtam és azért is, ha valakit megbántottam! :)
2014. jan. 28. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A Witcher 2 azért nem jött be, mert lineáris + mire a jó cuccokat megszerzed vége a játéknak (amúgy is rövid) + nincs újrajátszás a Skyrim-nek (20 milliót adtak el) pedig a közelében sincs.
2014. jan. 29. 01:54
 7/8 anonim válasza:

Witcher 2 nincsen újrajátszása ???

te mivel játszottál ??? mert nem ezzel :D

a döntéseid befolyásolják a végkimenetet ergo 4-5 ször simán ki lehet tolni és akkor is találsz benne új dolgokat. Úgy hogy mind a 4 szer kimaxoltad a játékot ... :P

2014. febr. 27. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor meséld már hogy lehet újra kezdeni a "Witcher 2"-őt a megszerzett képességekkel, felszereléssel a mert erre még nem jöttem rá.

Nem a szavatosságról beszéltem hanem hanem new game+ lehetőségről.

Amúgy nem mondtam hogy rossz a játék de én nem vagyok híve a lineáris cső játékoknak, mert a nagy terület a "Witcher2"-ben csak illúzió nem tudsz visszamenni egy előző helyre még véletlenül sem.

Ezért is mondtam hogy a "Skyrim" közelében sincs, sem játék időben, sem pedig lehetőségek terén.

Igaz hogy a Skyrim-ben sincs new game+ viszont a kimaxolt karakterrel, szabadon mászkálhatsz a hatalmas világban, és nem utolsó sorban, van választási lehetőséged újra játszásnál, hogy milyen karakter osztállyal vágsz neki újból a kalandoknak (kb vagy 300küldetés + szélesebb variációk egy-egy karakter kidolgozására.

A Skyrim-el még tíz múlva is fognak játszani fognak, nem is beszélve a rengeteg mod-nak amit a rajongók készítettek hozzá, ezzel is emelve a játék színvonalát, és szavatosságát ami ezek tekintetében, majdhogy végtelen.

2014. febr. 28. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!