Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a Minecraft?...

Peter19957 kérdése:

Miért nem indul a Minecraft? Kösz előre a segítséget!

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Mester Minecraftot illetve 1 sima Minecraftot. A Mester Minecraftba beírom a felhsználót és a jelszót és a helyett, hogy elindulna eltűnik az egész mintha mise történt volna. ez után töltöttem le egy simát oda elég 1 felhasználónév. Beírom és azt írja ki h Bad Video Card. Na mármost kb 1 hónappal ezelőtt még fent volt a Minecraft és akármeiket telepítettem hibátlanul működött és ugyan ez a videókártyám volt mint ami most van "Nvidia Geforce 8800 gts" annyi az egész, hogy volt 1 gép újratelepítés windpws 7 professionalra, ez előtt is ez volt tehát igazábol semmi nem változott ezért nem értem, hogy miért írja ki ezt illetve miért nem működik egyik se. Igen letöltöttem a Java-t.

2014. jan. 27. 19:22
 1/1 Wolfenstein2000 ***** válasza:
Videókártya Driver-t rakd fel/frissítsd!
2014. jan. 28. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!