Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Online: Haverok? (Lent! )

GTA Online: Haverok? (Lent! )

Figyelt kérdés

Hali!

Nem rég kezdtem GTA 5 multiján GTA Online -on XBOX 360 -on, és lenne egy ajánlatom az érdeklődő(k)nek! Ha szeretnék pénzt TP -t, és egy havert, akkor FOGJUNK ÖSSZE! Tehát ha te is játszasz XBOX(!)on GTA Online -al, és szeretnél egy havert, pénzt és gyors fejlődést akkor küldj egy üzit ITT privátba, és lehet, hogy összehaverkodunk! :) Van Skype -om, TS3- m és van mikim Xbox-hoz is, tehát a kommunikáció részemről okés. Ha írsz privátba, megbeszélhetjük a részleteket! :) Tényleg semmi "illegális" nincs a dologba, csak mivel haverjaim PS3 -osok, és meg Boxos, ezért nincs kivel játszanom Online... :( Amm benne vagyok rablásokban, és katonai gépek/tankok lopásában is(persze csak a játékban :D)! :)

Na hali! :)

2014. jan. 26. 19:36
 1/3 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért bocsi, siettem! :)
2014. jan. 26. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:

"benne vagyok rablásokban, és katonai gépek/tankok lopásában is" ááá kezdtem már örülni hogy a való életben! XD

am én is hamarason meg akkarom majd venni a GTA V-t Xbox-ra ird le mi a gamertagod(neved) privátba azt felveszlek

2014. jan. 29. 14:48
 3/3 tamás fülöp válasza:

Hello, szeretnék veled játszani mert egyedül már unalmas nekem... Meg jól jönne egy haver :3 :D Csak 1 kérdés! :)

Hány éves vagy? :)

2014. febr. 8. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!