Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért vagyok a játékokra...

Miért vagyok a játékokra ilyen "érzelmes"?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy olyan játékokon aminek olyan története van hogy összefogás,kaland,kedvesség, mint Például a Portal 2 végénél amikor Glados kitörli magából a jót és engem meg örömmel sértegetve elküld. Ez olyan fura érzést hagy maga után mintha félnék vagy nem is tudom vagy olyan mintha bűntudat lenne de nem az.Valami furcsa.Ugyanígy amikor végigjátszottam a Dead Space 3-at és a végén meghalt Isaac akkor is ugyan ez volt.Mi ez? 15/F

2014. jan. 25. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a lényege, ezért vannak bennük ilyen jelenetek, hogy érzelmileg megfogjanak, érdekesek legyenek, aztán ajánld a barátaidnak, vagy vedd meg a következő részét is.
2014. jan. 25. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:

az igazán jó játékok hatnak így az emberre, mint ahogy ez a jó filmek és jó könyvek esetében is így szokott lenni

ahogy az első írta, ezt a célt próbálják elérni

mondjuk ez nem teljesen így van, mert egy CoD-nál a cél inkább egy agykikapcsolós lövöldözős akciójáték ahol menni kell, lőni, ergo jó kis kikapcsolódás egy nehéz nap vagy hét végén

a Dead Space 3 végén pedig nem hal meg Isaac

2014. jan. 26. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!