Blend1996 kérdése:
PS3 cd-ről futtatás?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ps3-mat 12gb-sat és azon gondolkodtam,hogy ha veszek 1 játékot de pl nagyon 12gb-nál akkor lehet is lehet 12gb-s ps3-man játszani? bocsi ha hülye a kérdés nem értek az ilyenhez :D2014. jan. 25. 19:59
1/5 anonim válasza:
Hát, nekem is 12 gb-os van, de csalódnom kellett. Rengeteg játékhoz kevés ez a 12. Vagyis nem 12, az operációs rendszer lefoglal 3-at, csak 9 gb-os. Pl. a Bioshock 1 4gb, az még ment rendesen, a Bioshock 2 már 12gb, az nem indult el rajta, hiába törlök le mindent, még akkor is azt írja, hogy nincs elég helyed a gépen. Tehát nem árt bele venni +250 gb helyet (kb. 15 ezer) és akkor nem lesz ilyen problémád.
2/5 TaKy99 válasza:
A 12GB-os PS3-at el kell felejteni. Kevés! Ha meg már valaki vett, akkor vagy bővíti, vagy szenved vele.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk elég sok játék elindul rajta, kb. a játékok fele. Most kaptam kölcsön pár játékot havertól (GTA 4, God of Warok, WWE14K, Call of Duty MW2-3) és mindegyik jól futott. Az a gáz, hogy nem írják a netes shopokba se sehol, hogy mennyit foglal az adott cucc, aztán miután megvetted, az után jössz rá, hogy nem fél gb, hanem 11.
4/5 A kérdező kommentje:
Playstation 3 Slim 250Gb 2db dualshock 1hó garancia 51990 Ft.Megéri,és 250gb-s elég akkor?
2014. jan. 26. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!