Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol minden játék?

Miért laggol minden játék?

Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam.Újbaraktam a windowsot,minden fölösleges programot letöröltem.Azok a játékok amiket multyplayerben játszok egyfolytában alggolnak.Próbáltam már router cserét,kábel helyett wirelessre kapcsoltam.Sehogy se jó.A gépem is megvan rá bőven,meg az internettem is.Ez nem olyan lagg mint a többi.Pl. az emberkével megyek és 15mp múlva minden lefagy körülöttem,és ugy tart 3mpig,utánna ismét ugyan ez.Valaki segítsen!Előre köszönöm a választ!

2014. jan. 25. 14:50
 1/3 anonim válasza:
Ez több mindentől is függhet. Használják rajtad kívül mások a netet? családtagok? (routeren meg van osztva?) esetleg torrenten megy feltöltés?
2014. jan. 25. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A torrent ki van kapcsolva,és használja a nettet még egy ember.De ő csak youtubezik,és semmi egyebet.Max olvasgatja a híreket.
2014. jan. 26. 09:55
 3/3 Dancs Róbert válasza:
a youtube ha HD - FullHD-ban van a videó nagyon tudja használni a netet
2014. febr. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!