ez az én szövegem volt . xd "nagyon fos géped van hahah te nem értesz semmit hozzájuk mit megy neked maxon 15 fps neked játszható haha .. 800x600 as képfelbontású monitorod van ,.."
hát 67%-pos az hogy leírod te 4 magos 3.7 ghz semmi típus k**va nagy tudásra val az mellet hogy hd 7770 nem rossz kártya de nem maxon képes vinni a gta 4-et 30 + fpsel , a geforce kártyákat jobban kedveli ez a játék és ebben az esetben kb egy hd 7950=gtx 560 ti oc ennél a játéknál szerintem legyél már picit tisztában a dolgokkal és ne csak úgy beszólj atom marha hülyeségeket pls
2013. jan. 28. 20:52
22/29 anonim válasza:
am meg az én gépem röviden phenom x4 965 be 3.4 @4ghz-re húzva ,4gb ddr 3 1600 mhz memória ,gigabyte gtx 470 windforce 3x soc + házi oc szval ez a gépezet sem bír el vele maxon ami kb a hd 7770 et keresztben lenyeli ,előtte hd 7850 karim volt azon a maximum fpsek jobbak voltak de ezen az nv-n jóbbak a mininum fpsek szval kellemesen csalódtam
2013. jan. 28. 20:55
23/29 anonim válasza:
Jézusom, de szánalom. Itt veszekedtek, hogy kinek mit bír el a gépe. És ha annak a zoly7117-nek tényleg megy rendesen a gta 4 akkor mi van ? Ott voltatok, láttátok, hogy tényleg elfut-e neki rendesen vagy csak próbáltok okoskodni ?
2013. jan. 28. 21:21
24/29 anonim válasza:
volt sapphire h 7770 kártyám is elfut ,de nincs meg a 30 minimum fps , az hogy valami maxon visz valamit az azt jelenti hogy minimum 30 fps megvan a max az meg lényegtelen , ha valakinek minimum 25 fps átlag 28 max 38 fps-e van pl az nem azt jelenti hogy maxon megy, és ez nem olyan dolog hogy nem tudhatjuk mivel nem zsákba macska aki ért a gépekhez már saból is megmondja kb hogy viszi a gamet ha te sem értesz a gépekhez akkor szerintem nem itt a helyed mert feltudsz telepíteni egy windowst attól még nem vagy okos 0%-os
2013. jan. 28. 21:31
25/29 anonim válasza:
Te sem lehetsz okos 31%-al. Még egy kérdés és már meg sem jelenek itt többet: Úgy mégis te kb. az ország másik feléből honnan tudod megállapítani, hogy neki a gta 4 hány fps-en megy ? Azt, hogy max felbontáson-e, senki nem tudhatja csak ő. Ha hazudik hazudik, ha nem akkor nem. Szerintem lényegtelen ilyen dolgokon veszekedni, hogy kinek milyen játék hogyan megy. Ha akadozik neki az az ő baja, majd vesz jobb gépet. Egyébként amiket leírt az üzenetben, ha tényleg olyan gépe van akkor simán megy neki. És ezzel én itt is hagylak titeket. Veszekedjetek csak, hogy kinek mije van, ehhez ért az ember a legjobban. Engem nem érdekel a számítógépes játék. Ha azt mondom, hogy fel van telepítve 3 játék akkor talán sokat mondok. De ezek között ott a Far Cry 3 ami max grafikai beállításon olyan szépen megy mintha full HD videót néznék. És azért sem írom le milyen gépem van, inkább veszekedjetek rajta, hiszen ti úgy is jobban tudjátok mint maga a gép tulajdonosa.
2013. jan. 28. 21:43
26/29 anonim válasza:
leírtam már vagy 3 xor hogy nekem is volt olyan kártyám mint neki és nem azt mondtm hogy akad ha nem hogy nem képes 30 + min imum fpsel vinni szval lassabb a játék , én teszek rá hogy neki hogy mennek a jétékok csak marhaságokat ne írjon legalább mert megfordult pár gép a kezemben gyöngébbek ,erősebbek és tudom miről beszélek van aki 15 fps-re is azt mondja hogy hu nekem maxon megy , hát mennyen b**meg de engem k**a idegesítene ha egy évezred lenne mire megmozdul a ki**b**ot karakter a játékban na ennyi cs
2013. jan. 28. 21:53
27/29 anonim válasza:
ilyen vasam van!
Motherboard: Asus P8B75-V
CPU: Intel Core i5 3470 (3.2GHz)
Ram: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600 MHz
VGA: Sapphire HD7770 1GB GDDR5 GHz Edition
SSD: OCZ Vertex3 120 GB
HDD: WD Green 500 GB
és fullHD felbontás mellett nem engedi a GTA4ben maxra állítani a grafikát. Amire engedi úgy akad! Persze magas részletességen jól megy, de full fullon nem!
2013. aug. 5. 21:02
28/29 anonim válasza:
watch dogs
2014. jún. 23. 16:32
29/29 anonim válasza:
mert nem elég a vram a vga-dban de amúgy sem vinné fullon játszhatóan .. ha vennél egy gtx 670-et- gtx 760 at minimum akkor esélyes lenne..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!