Nem tudok a headsetemmel beszélni Counter-Strike 1.6-ban, ha valaki tud segíteni hogy mit csináljak azt megköszönném?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 17:53
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy nincs bebindelve. Ezt írd be konzolba: bind k "+voicerecord" Ezután a K betűt kell nyomni játék közbe és úgy tudsz beszélni. Ha még mindig nem működik, akkor lehet, hogy a mikrofon rossz. Vezérlőpultban a hangoknál le lehet tesztelni...
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom!
2014. jan. 25. 19:19
3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy pl.:skype-on tudok beszélni vagy ts3-on csak Counter Strike-ban nem tudok beszélni.Leteszteltem és semmien hangot nem jelez a számítógép pedig.Ezelőtt olyan webkamerám volt,ami rendesen működött és tudtam is vele beszélni de igaz,hogy azt telepíteni kellett.De a headsethez nem volt semmi.
2014. jan. 25. 20:33
4/10 anonim válasza:
Ha megnyomod a K betűt, akkor oldalt jelzi a hangerő jelet? Amúgy CS-n belül is le tudod tesztelni: optionsben az voice-re menny; ott pedig test microphone.
5/10 A kérdező kommentje:
tudom ott nem jelez semmit meg ha a K betűt nyomom akkor se ad ki hangot.
2014. jan. 26. 19:30
6/10 anonim válasza:
akkor talán hang kártya vagy próbáld vezérlőpultba valahol...
7/10 A kérdező kommentje:
próbáltam volt webkamerám mikrofonnal annak semmi baja és a hangkártyát is ellenőriztem semmi...
2014. jan. 27. 20:12
8/10 anonim válasza:
Akkor meg játékban options-music nézdd meg van-e rajt hangerő vagy nincs-e lemute-zva... Ha a mikrofon jó, akkor valami beállítás probléma lesz csak.
9/10 anonim válasza:
Options/Voice bevan ott pipálva mind2 négyzet?
10/10 A kérdező kommentje:
Kipipáltam mind a kettőt és most már jó köszönöm!
2014. jan. 28. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!