Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Legyőz a sötétség, ha jó vagyok?

Legyőz a sötétség, ha jó vagyok?

Figyelt kérdés
A Fable 3 című játékról lenne szó, és veszettül fogy a pénzem, de azt sem akarom, hogy utáljanak. Ha nincs pénzem jó vagyok akkor elvesztem az Albionért vívott csatát a sötétséggel szemben? Már egyszer végigjátszottam, csak akkor gonosz voltam, és a csata után gyűlöltek. Ezt megmondta Theresa is, de nem vagyok benne biztos, hogy vesztek, ha betartom az ígéreteket.

2014. jan. 22. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy azért vesztenél mert nincs pénzed :) Azért csinálj egy biztonsági mentést.
2014. jan. 22. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Csak, hogy a népem meghal-e
2014. jan. 22. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A nép élete vag yhalála attól függ milyen sereget tudsz összedobni addigra amikor jön az ellen. Leegyszerüsítve: kellő mennyiségű arany kell a kincstárba. Mindig jelzik is a kincstárnál és a töltésnél, hogy mennyi lesz az emberveszteség. Nagyosbb sereghez több pénz kell. Két alap módszer van. VAgy az állam bevételeiből fedezed a védelmi kiadásokat. Ezek jellemzően a "gonosz" húzások amiért utálni fognak. Nem tartod be az igéreteidet, nem fejleszted a csatornázást, hanem kiengeded a szenyvizet az "ökoterroristákhoz", lecsapolod a tavacskát, hogy kitermeld az alatta levő nyersanyagot, meg ilyesmi apróságok. Persze be is tarthatod az igéreteidet és amit nem vállaltál azt söpröd le az asztalról, de ilyenkor vaéószínüleg kell kis kiegészítés, avgylesz némi elhullás a lakosságban. A másik módszer, hogy jó vagy. Betartod az igéreteidet, költekező ("jó") döntéseket hozol még ha hosszú távon ez önmagában öngyilkosság is lenne. Ilyenkor ha nem akarsz egy néptelen országot miután legyőzöd az ellent, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod és a magánvagyonodból kell kiegészítened a kincstári tartalékot. Ha bármilyne forrásból is megvan a max pénz ami kell a védelemre, akkor nem hal meg senki.

A pénzt meg több forrásból szerezhetsz:

1. kalandozásaid során gyűjtögetsz: ez ad a legkevesebbet. A védefele van egy-két nagyobb vagyon (1 milla egy démonkapu mögött, 50-100k goldos ládák), de önmagában ez karcsú

2. dolgozol: a szakmák fejlesztésével nő a munkajövedelem is. Ha maxon pörög a nehézség és a szaktudás is megvan, akkor lehet szerezni sok suskát. Önmagában ez vagy kevés, vagy unalmas lenne, így picit hibrid módszert kell alkalmazni.

3. ingatlanmafiát üzemeltetsz: megveszed az üzleteket, házakat, felújítod és kiadod. Időnként jön a bevétel. Olyan 5 percenként. Kivéve amikor a sanctuaryban mereszted a segged. :)

Ez a legjobb bevétel, de sok pénz kell az alapok összeszedéséhez. Ez az 1. és 2. pontból lehet meg. Minnél korábban van meg az ingatlanbirodalom annál több suskád lesz. Amikor "hatékony" voltam, akkor elmentem az iparnegyed felodásáig a questekben. Onnan már maxos lehet egy mesterség. Én pitegyúrásra mentem. Párszáz pite és lesz annyi amiből már sokmindent meg tudsz venni. Hasznos az olcsó helyeket is megvenni. A megítélésben csak az egyenleg számít. Ha ugyanannyiszor emelsz árat mint csökkentesz, akkor nem változik a megitélésed. Az olcsó helyeket leviszed minimum (0 gold) bérleti díjra .A drágákat maxra. A sarki pitéző ingyen adja a kaját, de a ruhabolt árai nagyon elszállnak. Kb ilyen a biztos módszer. Mész előre a játékban, dől a lé, veszel még ingatlant, kiadod. Egyre gyorsul az iram. Simán meglehet a szükséges önerő a háborúdra ha a sivatagi túra előtt bevásárolsz.

2014. jan. 23. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm! Ezer köszönet! A pitesütés tényleg jó választás köszike <3!
2014. jan. 23. 16:14
 5/5 Girg10 válasza:
én voltam jó is,rossz is de nem tud meghalni a nép szerintem nem lehet elveszteni
2015. nov. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!