Letöltöttem a Battlefield 1942 őt és amikor Multiplay en bármelyik szeróra föl akarok lépni kiirja hogy INVAILD CD KEY . Hogy tudnénk fellépni?
No, megjöttem. Itt van akkor:
1, Kattints a Start menüre, majd a keresőbe írd be azt, hogy regedit (vagy nyomd meg a windows+r kombinációt, ha nem vistád/7-ed van)
2, Menj az alábbi szekciókhoz, attól függően milyen operációs rendszered van;
Ha nincs ilyen mappád egyik helyen sem...:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Origin\Battlefield 1942\ergc (Ha 64 bites)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Origin\Battlefield 1942\ergc (Ha 32 bites)
3, ...akkor magadnak kell létrehoznod. Win 7 x64-em van, így csináltam egy Origin mappát (a mappát a registry "kulcsnak" nevezi) az Electronic Arts mappán belül.
Ennek a "mappának" a létrehozásához jobb klikkelj az Electronic Arts könyvtárra, válaszd az "Új" opciót, majd a "Kulcs" fület. Az Origin nevet add neki.
4, Jobb klikk az Origin "kulcsra" (=mappa) amit csináltál, majd válaszd az Új és a Kulcs opciókat. A Battlefield 1942 nevet add neki.
5, Jobb klikk a Battlefield 1942 "kulcsra", majd csináld meg ugyanazt, mint az előbbi esetekben (nyomj az Új és a Kulcs opcióra). Ennek az ergc nevet add.
6, Kattints erre az ergc "kulcsra", a jobb oldali panelban látni fogod, hogy az értéke "Alapértelmezett". Jobb klikk rá és válaszd a Módosítást. Ezután be kell másolnod a termékkódot a módosított mezőbe (a kódot Originen tudod megnézni.
Ingyenes, szóval nem kell aggódni, ezt én teszem hozzá). A kódot úgy tudod megnézni, hogy belépve Originbe, jobb klikket nyomsz a Battlefield 1942 játékra és kiválasztod a Játék információ/részletek részt. Ezután már látnod kell a kódot (jobb oldalon lesz).
7, Nem kell a kódsort különválasztani, szimplán másold át és illeszd be, majd kattints az "Ok"-ra
Bezárhatod a Beállításszerkesztőt (registry editor), futtasd a játékot és most már engednie kell, hogy bármilyen szerverre csatlakozz. Nekem sikerült is a dedikált szerveremre felmenni miután ezt megcsináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!