A Fallout New Vegasban megtalálható Hoover Dam létezik a valóságban?
Figyelt kérdés
Las Vegas ami a játékban New Vegas névre hallgat az igen, de szerintem túlzás az a vízerőmű, ami a játékban szerepel Hoover dam néven hogy létezzen.2014. jan. 21. 00:14
1/7 anonim válasza:
Hoover gát néven keresd. Nem túlzás, tényleg hatalmas.
3/7 anonim válasza:
Pedig nem túlzás ahogy a 2#.-es válaszoló linkelte is.
4/7 anonim válasza:
A Fallout 3 és New Vegas kivételes játékok a legtöbb helyszín létezik a valóságban is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kár, hogy a Lucky 38 egyáltalán nem létezik, az a másik kedvenc helyszínem a játékban, szívesen láttam volna, milyen lehet igazából. A Hoover gát lenyűgözött :)
2014. jan. 21. 13:11
6/7 anonim válasza:
Engem is lenyűgöz a játék ajánlom a 3 részt és a DLC-ket mindkét Fallout játékhoz.
Itt egy videó ami érdekelhet.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!