Baromira imádtam azokat a nyerőgép/játék gépeket, amikbe a pénzérméket kellett dobálni és néha leestek, mint egy lavina. Miért nem látok ilyent sehol már? Valami oka van? Esetleg betiltották?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 21:33
1/7 anonim válasza:
Igen, mert egyes emberek több millió forintokat beledobáltak. Mára már ez illegálisnak számít itthon.
2/7 A kérdező kommentje:
ööö, nem értem? másba is beledobálnak milliókat, mondjuk rulettgépekbe. Ez biztos nem lehet az indok, mert a rulettgépbe nem pár forint a belépő egység. Más szerencsejátékokat mind be kéne tiltani ez alapján :)
2014. jan. 20. 21:37
3/7 anonim válasza:
Hát de rulettgép nem volt minden 2. kocsmában. Meg az azért egy fokkal igényesebb ennél. A félkarú rabló szinte minden kocsmában ott figyelt, és rengeteg (legfőképp részeg) ember verte el ott a fizetését.
4/7 A kérdező kommentje:
ez most egy történet, de azt mondod, hogy tényleg betiltották? kik? és mikor? és miért? mert az indokaid nem helytállóak? azért nem lehet betiltani egy játékgépet, mert nem igényes, ezt gondolom nem mondod komolyan? ezt melyik bíróság vette a szájára?
2014. jan. 20. 23:30
5/7 anonim válasza:
A kocsmákból tényleg kitoltották, már meg nem mondom miért, de szerintem az 1. válaszolónál van az igazság. Amúgy kaszinókban biztos van még.
6/7 A kérdező kommentje:
mi volt ezeknek a neve? tudja valaki?
2014. jan. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!