Mi most a kedvenc játékod/szórakozásod és hány éves vagy?
Esetleg egyéb a nemem (amúgy fiú).
Hát ha nagyon letört vagyok elmegyek a boltba 250ml energia italért és játszok prototype. De ha jó hangulatban vagyok akkor cod mw3. Ha le akarom zsibbasztani az agyamat akkor terraira (igaz ez nem ingyenes). Néha LoL de azon gyorsan ideges leszek.De ha nagyon meg akarok ijedni vagy félni akkor outlast vagy slender arriva.
Igaz egyik se ingyenes kivéve a lol de ott a thepiratebay de nekem a terraira megvan. És korom hm... 14
ami játék a kezem ügyébe kerül azzal játszok, mostanában a God of War és az inFAMOUS fordult meg nálam de régebben játszottam Borderlands-szel, Silent Hill-el és Battlefield 2-el, aztán most Game Boy emulátorral nyomom a Metroid-ot (LOL)
vagy az elsőhöz hasonlóan listát írok, számolgatom a pénzemet :Đ
19/F
Játékból az FPS/TPS műfaj az abszolút kedvencem.
Bár azért akad kivétel Pl ACB, God of War, Ratchet & Clank.
Emelet még imádok filmet nézni és azokat osztályozni.
Ez 2007-töl mióta ezt számon tartom máig bezárólag 1458 megtekintet filmet jelent + 20 esetleg amikhez nem találtam adatlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!