Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi most a kedvenc játékod/szór...

Mi most a kedvenc játékod/szórakozásod és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
Esetleg nemet is írhattok.
2014. jan. 20. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva sok hülyeséggel foglalkozom, de pl. ha nagyon szeretném lekötni az agyam, akkor listát írok valamiről.
2014. jan. 20. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Esetleg egyéb a nemem (amúgy fiú).

Hát ha nagyon letört vagyok elmegyek a boltba 250ml energia italért és játszok prototype. De ha jó hangulatban vagyok akkor cod mw3. Ha le akarom zsibbasztani az agyamat akkor terraira (igaz ez nem ingyenes). Néha LoL de azon gyorsan ideges leszek.De ha nagyon meg akarok ijedni vagy félni akkor outlast vagy slender arriva.

Igaz egyik se ingyenes kivéve a lol de ott a thepiratebay de nekem a terraira megvan. És korom hm... 14

2014. jan. 20. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
A 2 abszolút favorit játékom a God of War részek, és a Dota 2. 17/F
2014. jan. 20. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

ami játék a kezem ügyébe kerül azzal játszok, mostanában a God of War és az inFAMOUS fordult meg nálam de régebben játszottam Borderlands-szel, Silent Hill-el és Battlefield 2-el, aztán most Game Boy emulátorral nyomom a Metroid-ot (LOL)

vagy az elsőhöz hasonlóan listát írok, számolgatom a pénzemet :Đ

19/F

2014. jan. 20. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Játékból az FPS/TPS műfaj az abszolút kedvencem.

Bár azért akad kivétel Pl ACB, God of War, Ratchet & Clank.

Emelet még imádok filmet nézni és azokat osztályozni.

Ez 2007-töl mióta ezt számon tartom máig bezárólag 1458 megtekintet filmet jelent + 20 esetleg amikhez nem találtam adatlapot.

2014. jan. 20. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és 25 F ez lemaradt :)
2014. jan. 20. 23:48
 7/8 anonim válasza:
cs 1.6, CS:GO 17/f
2014. jan. 21. 07:03
 8/8 anonim válasza:
Én az FPS/TPS/MMORPG játékokat szeretem nagyon, valamint a sport játékokat, de azok is nagy kedvencek, amik valamilyen film vagy sorozat alapján készültek. Mostanában az F12013-at, az AC IV-et, a Dishonoredet, a Remember Me-t, valamint az Euro Truck Simulator 2-t nyomom. Az ilyen nyugis, szimulátorok jönnek még be. 14/F
2014. jan. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!