Szeretnék Olaf (Jégvarázs) plüssfigurát vásárolni a kislányomnak. Hol tudok?
Elsősorban plüss figura kellene, de ha van más akkor küldjetek, kérlek.:)
Köszönöm!
Mondjuk egy külföldi Disney-boltból.
Szállítási költséggel együtt kb. 20 000 Ft lesz.
Én amúgy a helyedben a Disney-boltos megrendelést választanám. Mert onnan garantáltan eredetit kapsz, míg az olcsóbb az valószínűleg csak utánzat, hiszen nyilván ezért is olcsóbb, mint amit a "hivatalos helyen" árusítanak. Lehet, hogy ugyanolyan szépre sikerült ugyan, de talán könnyebben elszakad, egészségre káros anyagot is tartalmazhat, azonkívül 3-4 hét szállítási időt ígérnek, míg a bolt weboldalán 8 munkanapot.
És egy gyereknél az is lehet, hogy 1 hónap múlva már nem is annyira érdeklődik majd a mese vagy a figura iránt, jobb, ha minél hamarabb megkapja, amíg még tart a lelkesedés. Ha már lecsengett benne, nem is fog neki olyan nagy örömöt okozni, mint mikor még rajong a meséért.
A vaterás a legolcsóbb... ebay-en ha nem liciteset hanem egyből vevőset nézel akkor is 8-10 ezer ft legolcsóbban + vagy 1 hónap akár mire megérkezik.
Ha nem az számít, hogy eredeti Disney, viszont mindenképp 'gyerekbarát' legyen (úgy értem anyag, minőség) akkor írd ki a kérésed meska.hu-n ahol biztos elvállalja egy plüsskészítő ennél olcsóbban. Nagyon sok profi van ott =)
A helyedben én is inkább egy megbízhatóbb helyről választanék. Ez a Vaterás Olaf valahogy nem az igazi ezekhez képest: [link]
Bár lehet, hogy csak én látom másnak (jobbnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!