A Counter strike 1.6-ban, hogy iletve mit irjak be a config. Cfg-be hogy a lövéseim folyamatosan egy helyre menjenek, ne különbözőre?
Kedves felháborodott előző:D
én nem leszolni akartalak, csak megjegyeztem , hogy rossz szót használtál.Igaz én is rosszul értelmeztem az "illegális" szót, mert szabálytalanságot is jelenthet, de inkább a törvénytelenséget, jogtalanságot jelent.
De elismerem én hibáztam!
"én nem leszolni akartalak, csak megjegyeztem"
IQ bajnok kijelentés és az ilyen szmájlik: -.- akkor nem tudom, hogy minek minősülnek... Érdekes megjegyzések, de mind1. Illegális szó: Törvénytelen, törvénybe ütköző, tilalom alá eső. Mondhatok szinonimákat, de bármilyen meglepő, a szabályzat is egyfajta "törvény" a játékon belül, amit persze bárki megszeghet ha vállalja a következményeit. Én ismerek olyan embert, aki bunnyhop cfg miatt kapott vacbannt, szóval, hajrá. Persze nonsteames NS hájgoknál ennek nincs nagy súlya, hiszen semmi vesztenivalójuk nincs, max. a destroy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!