Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS 4/ Xbox One kontrollerek...

Gerymiller kérdése:

PS 4/ Xbox One kontrollerek kompatibilisek a Windows rendszerű PC-kel? Ha igen hol lehet beszerezni egyet?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hülyét kérdeztem, de tetszenek ezek a kontrollerek, és tervezek venni egyet. És ha már veszek gondoltam megkérdezem, hátha tudtok valamit róluk.

2014. jan. 19. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, nem próbáltam még, de az Xbox360 kontrollerje működik pc-n. A PS3-é is, csak az külön programmal. Viszont szerintem ezek is hasonlóan működnek. Csak nem tudom, hogy kell-e nekik külön program, vagy elfutnak-e a régivel.
2014. jan. 20. 04:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2014. jan. 25. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Xbox One kontrollere tűnik kényelmesebbnek mert azon mindegyik mozgással kapcsolatos cucc analóg és nem gombos.

Lehet, hogy pár újabb játék kompatiblis de szerintem inkább vegyél 360 kontrollert egyenlőre. Ilyen 2007 utáni játékok közül majdnem az összes támogatja, és még kényelmes is.

Olcsó is, 10.000 a vezetéknélküli.

2014. jan. 31. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

7ezer

2014. febr. 1. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!