Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az sfbot akkor is játszik a...

Az sfbot akkor is játszik a shakes and fidget profilommal, ha nincs bekapcsolva a gépem?

Figyelt kérdés
pl elmegyek nyaralni, olyan helyre, ahol nincs internet. belépek előtte sfbottal, aztán kikapcsolom a gépet. addig fog játszani a profilommal, amíg vissza nem lépek?
2014. jan. 19. 16:43
 1/3 anonim válasza:

szerintem nem.

lehet hogy igen

2014. jan. 19. 17:07
 2/3 anonim válasza:
Nem, ahhoz, hogy a sfbot mukodjon szukseges, hogy be legyen inditva a szamitogeped, legyen internetkapcsolatod es persze fusson a program. Ilyen esetekben vagy megkersz egy baratodat, hogy vigye a karidat, vagy altalaban a cehvezerre vagy valamelyik tabornokra (azt hiszem igy hivjak a rangosabbakata cehbol, mar kb 1 eve nem jatszottam), h tolja helyetted sfbottal, nem tudom mekkora karakterrol van szo, es hogy mennyi penzt oltel bele, de en a 225-os karimat siman rabiztam az akkori cehvezeremre.
2014. jan. 19. 18:58
 3/3 anonim válasza:
2015. jan. 9. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!