TangoDown kérdése:
Miért van mindenhol taxi a GTA IV-ben?
Figyelt kérdés
Raktam a játékba pár rendőr autót modder program segítségével, azonban pár perc játék után csak taxik lesznek az utakon, a személy autók teljesen eltűnnek.2014. jan. 19. 15:14
1/3 energyzte válasza:
Én a sparkIV nevezetű progival rkatam bele kocsikat és ugyan ez volt mint neked és letöltöttem a google-ról az eredeti (original car.img) kocsik a file-ját és kicsomagoltam a spark-al azokat és vissza importáltam a módolt kocsi helyére és jó volt. (boccs hogy nem bírtam rendesen fogalmazni mert telcsiről utálok írni de privátba megbeszélhetjük)
2/3 A kérdező kommentje:
De ha visszaállítom az eredeti vehicles.img fájlt akkor a modolt autók is visszaállnak, nem?
2014. márc. 15. 14:21
3/3 anonim válasza:
Leszedsz egy trafficload fajlt,beteszed a jatek mappajaba s jo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!