Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Vice City Multiplayerben...

GTA Vice City Multiplayerben hogy kell felmenni egy szerverre? Ezeket az adatokat kéri: IP Port Jelszó Becenév

Figyelt kérdés

A GTA Vice City Multiplayer 3.0-s klienst telepítettem fel(legalábbis ezt írta a telepítő).

Ha megnyitom a címsorban fent "MTA 0.4 - Multi Theft Auto" van(ha ez az információ segít).

Kerestem jópár IP-t, beírtam, a becenévhez is írtam vmit, jelszót az oldalakon nem láttam így nem is írtam, a porthoz meg alapból oda volt írva a "2003".

(Amúgy amit telepítettem abban a normál vice city is benne van, csak az autók valódi (európai) márkájúak(BMW, Ferrari, Mercedes, stb.).

2014. jan. 18. 10:09
 1/3 anonim válasza:

Például lehet gond a verzió is, meg kell nézni írják-e a szerverek oldalán, hogy pontosan milyen kliens szükséges. Ezen kívül szerintem már a szerverek többsége nem üzemel, csak úgy hagyták a weboldalt. 4 éve is nehéz volt találni szervereket, én speciel 1 fun szervert találtam amin összesen volt fent átlag napi 2 ember (engem is beleszámolva).

Ha esetleg haverokkal szeretnéd tolni akkor érdemes letölteni a server pack-ot a Multi Theft Auto-hoz és akkor saját szervert is tudsz futtatni.

2014. jan. 18. 11:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

És honnan tudom leszedni azt a szerver packot?(Úgy hogy tényleg működjön.)

2014. jan. 18. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt a játékot mi raktuk össze, beírod az adatokat, és mennie kell. Torrenten fentvan ip+port ahonnan leszedted, jelszó nem kell. A baj csak annyi a dologgal, hogy a játékot (3.0 verzió) már nem szabad használni a szerverünkön. A szabályos verzió fentvan több torrenten is. [link]

ezen a linken megtalálod, ingyenes a regisztráció.

2014.Vice.City.GTA.Multiplayer.Hun ilyen néven megtalálhatod más oldalon is.

Üdv: Nice Vice 2014 admin

2014. febr. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!