Apakai13 kérdése:
Battlefield 3 ps3 hiba. Miért?
Figyelt kérdés
Megvettem a battlefield 3-at a multya miatt.De nem engedi a multyzást. mindig ilyesmit ír hogy"online pass check failed"
miért csinálja ezt? Légyszives segítsetek mert már idegilek le rombolt ez a dolog.
2014. jan. 18. 09:43
1/2 anonim válasza:
Talán az online pass kódot le kéne tölteni
2/2 anonim válasza:
[link] és mikor nézed a videót ird le az angol szöveget tollal papiral és a szöveget gépeld be mindig a google fordítóba és ott megtudod mi a probléma nekem is ez volt szintén ps3-mon tudom hosszú videó sok irnivaló angól szöveg de meg fogja érni mert ha sikerűl akkor A VILÁG LEGJOBB MULTIPLAYER ÉLMÉNYÉT FOGOD TAPASZTALNI előre is sok sikert kívánok neked és ha nem sikerült ne feled a google-en mindent meg találsz csak nem kell feladni én is a videó alapján oldottam meg de ha nem sikerül ne add fel én már 4 hónapja próbálom megcsinálni és garantáltam mondom sikerült szia sok sikert jó szerencsét kivánok neked mert ez egy nagyon jó játék szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!