Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akad a Mafia II?

Miért akad a Mafia II?

Figyelt kérdés

letöltöttem a mafia 2 nevezetű játékot és nem lehet vele rendesen játszani mert akad és élvezhetetlen

a gépem: Intel P4 3ghz

2x1gb ram

Nvidia Geforce 9400gt

windows 7

80gbyte winyó

tudom hogy az egymagos gyenge de futnia kéne mivel a minimum követelmény elvileg megvan, és itt is van egy videó ahol egymagoson játszanak mégse akad: http://www.youtube.com/watch?v=qR0LGHXpHiA minden frissítve van a vidikari driver meg minden

2014. jan. 16. 23:04
 1/4 anonim válasza:
A Windows 7 miatt kevés neki a RAM. Egy komolyabb procival meg videokártyával talán ez nem lenne gond, de mindenképp elférne még +1 giga.
2014. jan. 16. 23:46
 2/4 anonim válasza:

Windows XP sp3 és szerintem nem fog akadozni. :)

A windows 7-ben rengeteg felesleges "dolog" fut a háttérben! Egy friss win 7 telepítés után a semmire megzabál kb. 660 MB RAM-ot. :S

Ez van. :)

2014. jan. 17. 02:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 17. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez amúgy nem igaz! Mert nekem ez a gépem van

intel p4 3.2ghz HT 2mml2 800fsb

2.75 gb ram

és akad annyira ,hogy szinte alig tud futni a csávó windows xp sp3 van rajta.

2015. aug. 9. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!