Mikor jelenik meg a Minecraft Pocket Edition 0.9. 0? És mik lesznek benne az újdonságok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 20:20
1/17 anonim válasza:
1. A Mojang jan.-ra mondta...
Szóval passz! :(
2. Akkor amikor kijön az update... :D Értelemszerűen...
2/17 anonim válasza:
1. Vagyok még mindig!
Bocs félreolvastam!
Az Enderman-t, a smaragdot, a végtelen világot, meg az új biomokat modják...
3/17 anonim válasza:
Nekem megvan a Minecraft - Pocket Edition 0.9.0-ás verziója! Persze ingyen és kicsit rossz! De van Piston Redston meg ezek! Ha érdekel irj priviben!
4/17 bartha attika válasza:
Én is várom már a frissítést aki tudna nekem linket mondani annak megköszönném mert én már vagy 30 telepítőt töltöttem le de egyik sem volt az :(
5/17 anonim válasza:
Átlesz dolgozva a grafika a színek. Lesznek falusiak, végtelen világ(de az még nem biztos). Lesz smaragd ami jó csak nagyon ritka. A mojang se tudja mikor készülnek el a frissítésel. Én május elejére tippelek!
6/17 anonim válasza:
Ha még nincs kész, hogyhogy van, akinek már megvan? O.o
7/17 anonim válasza:
VMár letölthető a 0.9.0 build 1, de android 4.1.1men nem megy... Lehet, hogy csak android 4.4en megy... De mindjárt letölthető lesz az oldalamról is: mcpeinfo.mlap.hu
8/17 anonim válasza:
Amit én írtam az úgy van meg nekem h csak át van texture'ázva! Tehát nagyon rossz! De komolyan! ... mikor jön a frissítés
9/17 anonim válasza:
Mostmár neke, meg van a Minecraft - Pocket Edition 0.9.0 Beta ... De nagyon király!!!! komoly! Úgy virágok! Biomok, meg stb! Spannoló tojások! No Redstone! De akkor is király!
10/17 anonim válasza:
Meg igen van smaragd, end stone, enderman, falusi, falu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!