A Skyrimben a "blade of woe" a fegyeverem és felvettem egy nyakláncot ami 15 %-kal erősíti az egykezes támadásokat, de semmi hattás, miért?
Mert a 15% nem sok nekem egy 40% one handed gyűrűm és egy 40% nyakláncom is van + van olyan potion ami 50%-ot rádob.
Viszont nem árt ha "Smithing"-el kicsit húzod a fegyver alapértékét.
pl. én a Blades Sword-ot ( szamuráj kardot használok 192 sebzéssel ha felveszem a gyűrűt + nyakláncot( bár csak a gyűrűt szoktam) + bedobok egy potiont nem igen áll meg senki előttem.
Szerintem attól is függ hogy mire vagy kire sebezlel a Blade Of Woe mennyit sebez 20-30-at arra +15% az a 30-nál 33.5 a + 15%-al az 3.5 semmi főleg ha ellenfélnek van 300-400-as HP-je magyarán látványosan nem lesz több.
Én is csináltam olyan karaktert kíváncsiságból, ahol 1milliót sebzett a kard, de úgy értelmét veszítette a játék ezért nem is cheeat-elek a mostani karakteremnél.
Amúgy te is Xbox360-on tolod.
Nem azon tolom, és a 15% amúgy 4.5-öt dob rajta, csak nem értem akkor sem hogy miért nem dob rajta semmit se..
Amúgy csak az volt a kérdés hogy vajon miért nem ér semmit se az a nyaklánc, volt már nekem +200% sebzésem is, úgyhogy nem vagyok már kezdő, csak ez a nyaklánc aggaszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!