Pouba hogy lehet több poum egyszerre?
Figyelt kérdés
Mert láttam már másnál h 2 pouja volt...2014. jan. 12. 12:16
1/3 anonim válasza:
Sajnos én is ezt keresem, mert már én is láttam ijet, de nem tudom, hogy hogyan kell. :-(
2/3 Timike119 válasza:
Az egyik ismerősömnek is meg van a pou neki is kettő van és megkérdeztem,hogy van kettő :DD Háát fogtok röhögni de bevál én is kipróbáltam szóval gyűjteni kell pounak a kakiját xDD de elég sok időbe telik még kigyűjtöd.Azt mondom ne töröld ki amikor pou elvégezte a dolgát :D
3/3 anonim válasza:
Én rájöttem. Nem a kakival függ össze. Megérinted azt az ikont ahol látod a szinted. Ott rámész az account-ra és ott pedig a save game-re, aztán a log off-ra. Így újra be tudsz majd jelentkezni, de lesz egy másik poud is! :) Ami nagyon fontos, hogy mentsd el a játékot, mert ha nem menteg el, akkor... Akkor nem lesz meg, na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!