Nem tudok Mass Effect 1-ből 2-be importálni karaktert. Hogyan kell?
Először próbálnék,de nem tudom,hogy hogyan kell,megnéztem már egy tucat weblapon,de nem találtam pontos leírást,hogy mit kell és hogy pontosan hova.Ezért kellene a segítség.Azt írja a játék,amikor importálni próbálok,hogy:Mass Effect 1 mentett állás nem található.Kerjük,futtasd a konfiguráló alkalmazást,és másold a mentést a megfelelő helyre.
Ezzel csak az a baj,hogy nem tudom mi is akar lenni az a konfigurációs alkalmazás,ja és a játék eredeti.
Szia, remélem tudok segíteni.
1. Nézd meg, hogy a mentések tényleg megvannak e: ...meghajtó/felhasználók/dokumentumok/Bioware/MassEffect1/save
2. Ha megvannak, akkor indítsd el a masseffect2Config nevű programot. ...meghajtó/játék mappája(ahova telepítetted)/mass effect2/Binaries/masseffect2config
3. Indítsd el a programot, majd baloldalt válaszd ki a 'Save Games' opciót. Ott válassz elérési útvonalat: ...meghajtó/felhasználók/dokumentumok/Bioware/Mass Effect 1/save
Így működni fog, mert tudja a játék, honnan töltse be a mentéseidet.
Na ez már az origin hülyesége. Ezért utálják annyian. Vagy újrarakod a gamet, de nem biztos hogy működik. Akkor szedj le egy kalózosat.
/Első voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!