Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok egy autókereskedős...

Tudtok egy autókereskedős stratégiai játékot?

Figyelt kérdés
Olyasmit hogy teljesen saját magam döntöm el hol legyen az a kereskedés és hogy nézzen ki, és pénzt lehet gyűjteni, meg figyelni kell a kiadásokra is mint a SimCity-be. Van egy ilyen játék?

2014. jan. 10. 13:07
 1/4 anonim válasza:

Sajnos úgy látom nem sokan segítettek. Személy szerint én is régóta keresek ilyen játékot, de nem találtam. Ami viszont hellyel-közzel hasonlít erre az a Car Industries.

Car Industries tulajdonképpen arról szól, hogy létrehozod a saját autógyáradat. Ki kell fejleszteni a technológiai újításokat, így pl. üzletet köthetsz a beszállítókkal, aztán te magad intézed az autók értékesítését (akciókat csinálhatsz, reklámkampányokat indíthatsz). Ha szorul a hurok hitelt kell felvenned, és az egésszel úgy kell gazdálkodni, hogy mindig ki van tűzve egy adott cél az adott év végére.

Napokig el lehet vele ütni az időt, de érdemes 10 percenként menteni, mert elég egy rossz döntés és csőd a vége. Nagyon bejön nekem, így gondoltam megosztom veled is. Jó szórakozást!

2014. jan. 19. 11:58
 2/4 anonim válasza:
es a Car Industries-nek nagy a gepigenye?
2015. máj. 18. 19:43
 3/4 anonim válasza:
Nem, a Car Industries egy nagyon régi játék, még Pentium II-es gépen is elmegy. Azt hiszem 2001-es, vagy 2000-es a játék. Másik nevén Car Tycoon.
2015. máj. 20. 14:35
 4/4 anonim válasza:
kox
2015. máj. 25. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!