Tudtok egy autókereskedős stratégiai játékot?
Sajnos úgy látom nem sokan segítettek. Személy szerint én is régóta keresek ilyen játékot, de nem találtam. Ami viszont hellyel-közzel hasonlít erre az a Car Industries.
Car Industries tulajdonképpen arról szól, hogy létrehozod a saját autógyáradat. Ki kell fejleszteni a technológiai újításokat, így pl. üzletet köthetsz a beszállítókkal, aztán te magad intézed az autók értékesítését (akciókat csinálhatsz, reklámkampányokat indíthatsz). Ha szorul a hurok hitelt kell felvenned, és az egésszel úgy kell gazdálkodni, hogy mindig ki van tűzve egy adott cél az adott év végére.
Napokig el lehet vele ütni az időt, de érdemes 10 percenként menteni, mert elég egy rossz döntés és csőd a vége. Nagyon bejön nekem, így gondoltam megosztom veled is. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!