Kiki555 kérdése:
Ki akar velem Left 4 Dead 2-őzni?
Figyelt kérdés
Aki akar velem Left 4 Dead 2-őzni az jelöljön be Steam-en nevem bossika565 és a képemen egy kuty(farkas) van :)2014. jan. 9. 21:00
1/15 anonim válasza:
En felek a zozoktol (zombik) de amugy nagyon cool jatek :)
2/15 A kérdező kommentje:
Én nem félek de az azért egy kicsit az ha a sötétben körbe körbe megyek és egyszer meg hírtelen elöttem lesz egy zombi akk felveszel Steam-en??
2014. jan. 10. 14:08
3/15 anonim válasza:
Dead Island-dal nem játszol véletlenül???
4/15 anonim válasza:
Áááá hello S.T.A.L.K.E.R AM nm nagyon játszok left 4 dead2-őn bocsi :)
5/15 A kérdező kommentje:
S.T.A.L.K.E.R ha megveszed nekem a Dead Island ot akkor szivesen játszok egyet veled :)
2014. jan. 10. 21:38
6/15 snooop18 válasza:
hello en szivesen jatszanek veled steamen is bejeloltelek Rodoss a nevem
7/15 anonim válasza:
"Kérdezőnek" A DEAD ISLAND A CD Galaxyson 990FT + 990 a kiszállítás szerintem nem drága.Én is vettem magamnak meg öcsémnek egy-egy példányt és már 1.2 hete játszunk vele.Nagyon jó.De nehogy meg haragudj mert ezt mondtam.Nem sértésnek szánom.
8/15 anonim válasza:
Emberek emberek hat feltalaltak az internetet !!!! Hat szedle a netro !!
9/15 A kérdező kommentje:
S.T.A.L.K.E.R nem vagyok sértődő tipus és szerintem teljesen igazad van csak 1 a probléma hogy én nem vagyok Magyarországi :) Jelenleg Szerbiában élek érted?
Stalker2 igazábol letölthetném de akkor nem birok multiplayerezni nem? Ha meg nincs igazam adj egy linket :)
De köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2014. jan. 11. 13:47
10/15 anonim válasza:
És miért nem tudnál ???? Addig esetleg amíg jönn lefelé az kb dúrván 2 óra és sztem azt ki birod !! És ha left 4 dead 2 múltizol akkr legaláb egy 10 M-s netednek kell hogy legyen és le tudod tolteni !! Nem ide illő teéma de ha megkérdezhetm miért vagy ott vagy nem is vagy magyar :) ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!