Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dragons Dogma Dark Arisen...

Dragons Dogma Dark Arisen bónuszaival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy anno megvettem a játékot (DD) játszottam vele, egy darabig tetszett de nekem akk még túl nehéz volt ott hagytam, de megint kedvet kaptam hozzá, addigra kijött az új Dark Arisen, és tök jó volt, mert azzal reklámozták, hogy bónuszokat kapsz. Azt is elindítottam, és mikor elkezdtem azzal egy új game-et akk ott is volt minden, ferry stone, pontok, ruhák. De én mégsem közelharcos akartam lenni hanem íjász ezért új game-t akk ott már nem volt semmi a bónuszból.

Nem tudom h mi lett vele, nem értem és a neten se találtam erre megoldást, hogy ez akk lemezenként egyszeri bónusz többször nem hozható elő v akármi. Plusz ez már olyan régen volt arra se emléxem hogy amikor először tettem be a Dark Arisen-t hogyan hoztam elő belőle a bónuszokat.

Azt írja mindenhol mindenki h rendelkezned kell előző DD mentéssel, úgy gondoltam csinálok csak emiatt egy új felhasználót boxon, játszok kicsit az elsővel, és aztán a Dark Arisennel, ott sem volt már bónusz.

Ötletem nincs. Bárki más okosabb nálam?

Köszi előre is

2014. jan. 8. 19:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!