Milyen szomorú, elgondolkodtató történetű pc s játékok vannak azaz annyira durva a történet hogy a sírást is kihozná belőle?
Sajnos nem sok ilyen van:
1. Bioshock Infinite: A játék nagybetűs HANGULAT. Fordulatos történettel, a végén pedig valszeg lehidalsz, sírni viszont nem fogsz, mindenesetre mesteri sztori
2. Mass Effect 1,2,3 ezzel az a gáz, hogy a trilógia kijátszása durván 180 óra. Mindhárom rész mestermű, és csak akkor van értelme az egésznek, ha mindegyiket kijátszod, továbbviszed a karaktered stb. Az utolsó rész nagyon megható, bár sokak szerint rossz, de én nem tudtam utálni. Napokig a hatása alatt volta, asszem sírtam is.
3. Egyik barátom mondta, hogy a The Walking Dead játék végén sírt
Szia!
Ott van az: Amnesia 1-2; Metro 2033; Fallout 3 (ha játszol vele és érted is a sztorit akkor elég durva); Beyond: Two souls. De ez is attól függ. Hogy te a durvát minek gondoltad: Durván szomorú, ijesztő.. Amúgy ezek nem rossz játékok, ha belegondolsz akkor egyszerre para és szomorú is.
Metro 2033 játékot erre a célra nem ajánlom, igencsak rosszul sikerült megfogalmazni a könyv mondanivalóját. Viszont a könyvet mindenképp.
Amúgy Bioshock Infinite, játszd végig, durva vége van,de nem síros. Sőt szerintem síratós játék még nem készült
Hát, ez elég emberfüggő.., de játékok, amiknek a végén vagy közben szomorú voltam:
Medal of Honor 2010
Medal of Honor Warfighter
The Void
Brothers in Arms trilógia is képes volt szomorúságot kiváltani belőlem
Prince of Persia (2008)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!