Cod4 telepítés? Légyszii gyorsan mert már rég megvan, és nem megy fel és játszani szeretnék :D
Nah szoval az van hogy feltelepíteem a cod4-et és mire elindítanám a single playert ilyen hülye szöveget ír ki hogy "it appaers thet COD4 did not....
This is recomoned for most people
It will change your system settings but not your controls" akkár melyikre megyek ledobb :S légyives valaki segítsen,amuyg a gépem bírná a játékot
nekem is ki szokta írni.
mindig nemre rakom h ne állitsa át a beállításaim.
és utána mindig megy. nemtudom hogy neked miért nem.
szerintem szedd le teljesen, és rakd fel ujra
Hülyék angolul kéne megtanulni.
Ezt akkor írja ki ha nem szabályos a kilépés. pl reset alt+F4 stb. A lényege h ha igenre kattintasz visszaállít mindent alapértelmezettre elsősorban a grafikát kivéve az irányítást. ha a nemre kattintasz minden marad a régiben. Nem kell újra rakni ez egy fasság kedves előző ne adj hülye tanácsokat ha nem értesz hozzá
nanehülyézzélmár =]
tudod én tudom h miért irja ki. és pont ezért
rakom mindig nemre. egyideje mindig azt irja h szabálytalanul
léptem ki előtte meg hogy uj hardver van. de itt mostnemezabaj. "akkár melyikre megyek ledobb :S légyives valaki segítsen,amuyg a gépem bírná a játékot"
nem a beállitásról beszélt. ezért ajánlottam neki hogy tegye fel ujra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!