Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tényleg így kell működni a...

Gele19 kérdése:

Tényleg így kell működni a fifa 14-nek ps4-en?

Figyelt kérdés

És ez rendszeres, a legroszabb főleg 4-és 8 között, de mindíg szar...

A szuper produkciók: 1. [link]

2. [link]

3. [link]

2014. jan. 8. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
tényleg.
2014. jan. 9. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet hogy mindenki dicséri? Különben internet gond szerintem de az ea oldaláról, és mégis jó játéknak tartják, vajon miért?
2014. jan. 9. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Izé a,én ahol olvastam épp ellenkezőleg,nem nagyon dicsérték.

Sokan azt írták hogy ez még nem nextgen,és őszintén szólva igazuk is van,BF 4 vagy 10x szebb mint ez,és vagy 40x nagyobb pályák vannak.

Amúgy úgy tudom patchekkel ezeket javítják vagy javították,érdemes netre felmenni hátra felkínálja...

2014. jan. 16. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen az lehet hogy még nem nextgen, de én most a játszhatóságát kritizálom, többévi fifázási múlttal és rengeteg sikerélménnyel (pl. fifa 13) kijelenthetem, legalábbis nálam, hogy online játszhatatlan a game, a debil, paralízises, erőtlen szavakkal még finom voltam ahogy a játékosaim mozognak a pályán.

Sajnos mivel online játszok vele a frissítéseken már túl vagyok, és úgy érzem hogy ezen csak egy teljesen új játék segíthet vagy egy 10gb-s update

2014. jan. 17. 06:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem akkor nem szóltam :)

De amúgy mit vársz az EA-tól? Világ legszarabb cége és az a szomorú hogy a mai napig nem valják be...

De vissza térve a fifa 15 lesz az igazi,remélem annak már tényleg sokkal jobb lesz a grafikája,meg ennyi bug sem lesz benne!

De pár videó a PC-s fifa 13-ból:

http://www.youtube.com/watch?v=xVVxUL7If-k

http://www.youtube.com/watch?v=u3Nrcpe-J4Y

Én szakadtam a röhögéstől xD

2014. jan. 17. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Jóóóó ezen lehet is :-)
2014. jan. 18. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!