Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Poker Stars-ban hogy működik...

Poker Stars-ban hogy működik a pénz utalás?

Figyelt kérdés
Az addig oké,hogy feltölteni bakkártyával,vagy paypalal is lehet,de ha nyerek pénzt,akkor azt a poker stars accountomról csak el utalom a bankszámlámra,vagy hogy megy ez?

2014. jan. 7. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Megadod a nemzetközi számlaszámod (IBAN) a bankod SWIFT kódját és kiválasztod a banki átutalás opciót. Szerintem ez a legegyszerűbb, én is ezt használom. Az OTP nek a SWIFT kódja ez: OTPVHUHB A többit nem tudom. Remélem segítettem. Üdv.
2014. jan. 8. 10:58
 2/3 anonim válasza:

Hanyszor utalhatok vissza penzt a pokerstars-rol? Valami olyasmit olvastam hogy 6 havonta 1-szer???

Aki regisztralt mar oda meg tudna ezt erositeni vagy cafolni?

2014. jan. 9. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ennek limitje van, asszem 1000 dollárt lehet 1 vagy 2 havonta ezt nem tudom pontosan, de szám szerint nincs limitálva. volt olyan, hogy utaltam a számlámra 40 dollárt, aztán kb 1,5 hét múlva megint vagy 30-at. Tehát elég hamar lehet utalni, asszem havonta nem lépheted át az 1000 dollárt. meg ha Közvetlen banki átutalást választasz akkor 72 órán belül küldik, tehát nem olyan mint egy belföldi utalás hogy már 1 percen belül rajta van. Általában 1,5 nap alatt teszik rá a pénzt.
2014. jan. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!