A pou-ban melyik játékkal lehet a legtöbb xp-t vagy aranyat szerezni? Hogyan lehetne gyorsabban szintet lépni? . (azon kívül hogy sokat játszanék)
A legjobb a match tap szerintem.
Egy idő után már nagyon rááll a szemed, és többszáz pontot el tudsz érni pár perc alatt!
Free fall-nál nem értem hogy. Ezek szerint csak nekem nem megy. Én hamar elérem abban a játékban az öt hibát és már vége is. Max, ha 100 pont összejön, ha jól rémlik.
De embere válogatja. :)
Nekem a match tap az ütőkártyám. És anyukámnak is. :)
Tableten szoktunk két ujjazni. Övé a jobb oldal, enyém a bal. Legtöbbünk 1500 volt így. :)
Most pou words-öt kezdtem el. Egész jól megy. De ott inkább arra hajtok, hogy felkerüljek a legjobbak közé.
Az a baj, hogy ha megállítom, akkor visszakapcsolásnál levesz az időből egy csomót.
Pedig most elértem volna a kilencszáz szót szerintem simán. 310-nél voltam, mikor dolgom akadt. Úgy kaptam 620 pontot.
én telón játszom főleg. anyum nyomja tableten.
de most meg is néztem. 67 a highscore-om. Az mi? :D
Kérhetek egy szívességet? Megnézed, hogy ma ki ért el a legtöbbet pou wordsben, mert én today alatt nem látok semmit. Nálad is ez a helyzet?
Egyébként letspoushit a pou-mm. likolj és visszamegy. :)
Akkor tuti rossz számot mondtam. :)
A lényeg, hogy azzal lehet szépen "keresni". Nem véletlenül ajánlottam.
És free fallal mennyid lett?
közben megnéztem match tap-ban az eredményemet. 10973 a legjobbam eddig. :)
anyumé nem tudom mennyi, mert nem vagyok otthon.
majd írd meg, mennyid lett words-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!