Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Call of durty 2 multy. Módok...

Strat adale kérdése:

Call of durty 2 multy. Módok berakás, készítése, ftp hogyan? Modok kiprobálása?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy szervert.De mielött mergrendelném érdekelne pár dolog.Pl mielött megrendelném valamilyen módon ki tudom probálni a módokat? Probáltam csinálni saját szervert de valahogy nem tudtam csatlakozni rá szóval ez lőve.Youtubon rá keresetem de seholse találtam, hogy tudok ftp vel modokat berakni, hogy zajlik le?Commanderer csak behuzom ftp-n xxx mappába és ennyi? Esetleg van magyar weboldal ahol tudok módokat letölteni? Eddig csak külföldit találtam. Magyar azért kéne mert pl acount.. vicces hangok.. és persze menü... és nincs kedvem átírogatni, mármint nem tudom hogy kell. Mit ajánlotok a BJ-hez? Észre vettem hogy teljesen mások az fps-ek.. pl rfirén kisebb mint egy normálison. Nagyon sokat rá tesznek a módok?Milyen hostingot ajánlotok? Clans-t nemszeretném nagyon sok a lag kifagyás. Luxushostingra gondoltam. szerintetek?

2014. jan. 6. 14:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Call of duty*
2014. jan. 6. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Befizeted, megkapják a pénzt és küldik a szerver elérhetőségét és az FTP/webadmin adatokat. FTP-n feltöltöd egy megadott mappába és webadminban kiválasztod, hogy az a mod fusson. Van pár alap mod (pl. pam), de általában az van amit te készítesz.

Hangot/menü neveket átírni nem nehéz, csak időigényes. Account rendszert nem nagyon fogsz találni, azt magánemberek készít(t)eték jó pénzért. Ami komolyabb mod és ingyenes az az eXtreme mod.

Modot saját gépeden próbálhatod ki. A házi szerver teszteléshez alap dolog.

"Mit ajánlotok a BJ-hez?" Ez nem tudom mi akar lenni.

2014. jan. 6. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Big Jump szervert akarok, csak azért rendes fps is legyen, mármint nem akarom túl módolni.
2014. jan. 6. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!