Hogy oldjam meg a darts problémámat?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy elég jó elektromos dartsot, de sajna panelba lakok és helyzűkében csak a szobának a tömött faroslemez ajtajára tudtam felfogatni. Stabilan áll, minden tökéletes csak ugye ahogy bedobjuk a nyilat csak van neki koppanó, duhhanó hangja. Szerintetek milyen anyagot tegyek a tábla alá hogy csökkentsem a zajt a szomszédok miatt? Bár voltam odaát aztmondja a szomszéd hogy nem hallatszik át, de azért jobb a békesség. Köszi!2014. jan. 4. 20:13
1/3 anonim válasza:
Ha azt mondja, hogy nem hallatszik, akkor ne törődj vele.
2/3 anonim válasza:
Egy hungarocell vagy parafa lap alá az megfelel. Esetleg valami keményebb szivacs. Nem árt ha körbeveszi a táblát így a mellédobott nyilak nem törnek el olyan könnyen.
Én egyébként megtuningoltam a miénket.
Szétszedtem és minden egyes érzékelő ponthoz tettem egy kis gumi korongot. A jobbakban eleve van ilyen az kíméli az elektronikát. Ezt a táblát ilyen próbaképp vettük a tecsóban, azóta nagyon jókat játszunk vele. :) Igaz ugyanazt lehet megvenni jóval drágábban egy-egy dartsos boltban.
Na szóval a lényeg, hogy ennek hatására hallkabb lett az egész tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!