Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 launcher nem megy...

Zsuchan kérdése:

Sims 3 launcher nem megy miután telepítettem a world adventures (Viág körül) kiegészítőjét. Miért?

Figyelt kérdés
Az az egy lövésem van h crack-elni kéne a sima sims 3-at ami immár 3.1.5.82-es verziójú de ahoz nem találtam crack-et meg semmit . Most addig nincs launcher csak a kiegészítő játék? Vagy mi?
2009. nov. 29. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Originált a alap játékod vagy nem?
2009. nov. 29. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Keres meg a Sims3Launcher.exe fájlt a telepített mappában és indítsd el. Így bejön a Launcher és így az asztalról is már elvileg. Ha meg nem akkor Készíts egy parancsikont erre a fájlra és azt használd az asztalon.
2009. nov. 29. 15:49
 3/4 A kérdező kommentje:

az alap játék Razor verzió(magyarul nem bolti hanem torrentes letöltött minden) nem reloded(különben frissítenise tudnám) a kiegészítő meg Reloded aszem

a sims3launcher exe-re hibát ír ki nekem tök mindegy hönan akarnám megnyitni, ezért találom érdekesnek a dolgot

Űa kövi üzenetet dobjaföl ha rákattintok : " az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0x0000135).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az ok gombra."

namost sztem ez a Crack hibára utal de nem találtam eddig olyat amivel ment volna , amugy ajáték megy hibátlanul de így új tartalmakat nemtok föltenni max a packed fájlok

2009. nov. 30. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
amugy azóta megoldottam az volt a baj h crack-eltem a ts3 -at ígya kiegészítőt nem tudtam rá tenni
2009. dec. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!