Profi simsezősök! Veltek történt már ilyen? Hogy oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy pár hajat egy honlapról, és egy csomó nem jelenik meg közülük? Azt elő lehet varázsolni valahogy? mert nagyon tetszenének.
jah és mindent úgy csináltam, ahogy kell, kicsomagoltam őket, ment a downloads mappába, és kb. a fele mégis csak úgy jeleni meg, mint az alapjátékban a sima véllig érő egyenes haj.
2009. nov. 29. 14:09
1/5 anonim válasza:
Leszedted hozzájuk a mesheket is?
2/5 A kérdező kommentje:
elvileg benne volt a csomagban
2009. nov. 29. 14:29
3/5 anonim válasza:
Akkor mégsem volt mindhez mesh, mert akkor megjelenne rendesen. Nézd meg az oldalon ahonnan leszedted. Biztos írja ha külön kell hozzá valamit letölteni.
4/5 anonim válasza:
2 féle fájlt lehet letölteni a sims2-höz. Az egyik fajta .package kiterjesztésű. Ezeket í Downloads-ba kel rakni. A másik pedig a .sims2pack. Ezekre 2-szer kell kattintani és feltelepűlnek.
5/5 A kérdező kommentje:
igazatok volt, nagyon köszönöm:)
2009. nov. 29. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!