Mi a vélemény erről a karakter névről?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el eredetin wow-ozni. Iszonyatosan sokat gondolkoztam a karakter nevemen. Aztán beugrott nincs túl szokványos nevem (Adolfnak hívnak). Ezért gondolkoztam el az Adolf neven. És ha valaki kérdezi honnan jött ez a név, el tudnám mesélni hogy úgy hívnak. De nem tudom hogy hangzik ez a név a wow világában. Szerintetek?2014. jan. 4. 01:23
2/7 anonim válasza:
most komolyan, azert parazol hogy mit fognak mondani a nevedre egy jatekban???
a valo eletben is Adolf-nak hivnak, okozott mostanig gondot?
3/7 anonim válasza:
én anno netes szerepjátékban láttma ilyen neveket h Szabó József meg Mácsok Gábor... szval xD ezek nem bonyolították agyon akkor neked sem muszály... viszont am az elsőnem rohadtul igaza van! :D
4/7 anonim válasza:
De kezdjük avval is hogy ez béna név,de ha neked tetszik csak nyugodtan.
5/7 anonim válasza:
xD van olyan is h nyuszpussz, ? vagy akár barbika
6/7 anonim válasza:
szerintem nem fognak lenácizni téged :) én már 2 Hitlerrel is találkoztam és semmi nem volt. vagyis nem úgy tünt
7/7 anonim válasza:
Hunterrel toltam; a petek neve Heheroin meg Anallover volt. Csak páran írtak rám hogy lány vagyok-e, ezen felül semmilyen perjatív beszólást nem kaptam. Szerintem nem gáz, de ha jelentik a neved a GM-nek, és rádír, akkor lehet hogy átiratja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!