Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeva, az a kérdésem akadt h...

Szeva, az a kérdésem akadt h mit csináljak a cod4 pb-jével, mert próbálom frissíteni az evenbalance-ról van is frissítő program csak amikor rámegyek h add a game utána a listából választanám a call of duty 4-et nincs a listában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
pbsetup ugye? Add game és ott betallózod a mappáját és kész. Ott kell lennie.
2014. jan. 4. 09:10
 2/5 A kérdező kommentje:
add game ki ad egy kis ablakot ott a listát legördítem nincs ott, alatta van egy olyan h Browse ki választom a cod4 mappáját és az se jó mert azt irja h először a listából válasszam ki ahol meg eleve nincs benne
2014. jan. 4. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáltad már újra leszedni? Egyébként mikor először futtattad nem írta ki hogy most fut először és kellenek neki frissítések? Mert lehet nem frissítette magát az is lehet probléma.
2014. jan. 4. 18:16
 4/5 gabes08 válasza:
nekem ugyanez a problémám. frissítettem is már meg próbáltam újrarakni is, nekem is kéri h. válasszam ki a listából nem elég csak betallózni. régen nem volt gondom a punkbusterrel most viszont egyáltalán nem tudom megcsinálni
2014. jan. 13. 18:57
 5/5 anonim válasza:
Megtudtátok oldani?Én is kíváncsi lennék rá
2014. márc. 9. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!