Szeva, az a kérdésem akadt h mit csináljak a cod4 pb-jével, mert próbálom frissíteni az evenbalance-ról van is frissítő program csak amikor rámegyek h add a game utána a listából választanám a call of duty 4-et nincs a listában. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 17:20
1/5 anonim válasza:
pbsetup ugye? Add game és ott betallózod a mappáját és kész. Ott kell lennie.
2/5 A kérdező kommentje:
add game ki ad egy kis ablakot ott a listát legördítem nincs ott, alatta van egy olyan h Browse ki választom a cod4 mappáját és az se jó mert azt irja h először a listából válasszam ki ahol meg eleve nincs benne
2014. jan. 4. 17:32
3/5 anonim válasza:
Próbáltad már újra leszedni? Egyébként mikor először futtattad nem írta ki hogy most fut először és kellenek neki frissítések? Mert lehet nem frissítette magát az is lehet probléma.
4/5 gabes08 válasza:
nekem ugyanez a problémám. frissítettem is már meg próbáltam újrarakni is, nekem is kéri h. válasszam ki a listából nem elég csak betallózni. régen nem volt gondom a punkbusterrel most viszont egyáltalán nem tudom megcsinálni
5/5 anonim válasza:
Megtudtátok oldani?Én is kíváncsi lennék rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!