Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehetne továbbjutni a...

Hogy lehetne továbbjutni a Star Trek Bridge Commander-ben?

Figyelt kérdés

Remélem vannak itt más Star Trek rajongók...

Ha ismeri valaki ezt a játékot az írjon ide, hátha tud válaszolni a kérdésre:

A játék vége felé van egy olyan rész mikor az Omega Draconis 3-ra kell ugrani két másik hajót irányítva. A feladat az, hogy elpusztítsunk két Tachion Emittert aztán kapcsolatba lépjünk a Kessokokkal. Van ott egy rakat Galor osztályú Cardassiai hajó amiket még csak csak el tudunk pusztítani, főleg hogy a Kessokok még segítenek is benne, de ahogy végeztünk vele ideugrik négy másik ellenséges Cardassiai-Kessok hibrid hajó amivel egyszerűen NEM LEHET ELBÁNNI. Ráadásul a Kessok hajók még vissza is mennek a bolygójukhoz és nem segítenek többet !

---

Tehát a helyzetünk miután kicsináltuk a Cardassiai Galorokat:

A hajómat egyben tudom tartani ha minden jól megy. 100%

A velem érkezett másik két hajó állapota legjobb esetben is 50-50%-os. (De valószínűbb hogy az egyik már elpusztult.)

A Hibridek érkezésétől kicsivel később megérkezik az Enterprise, de addigra már nekem szinte végem van.

A HIBRIDEK LAZÁN KICSINÁLNAK...

---

Ha valaki tudja hogy kéne lenyomni a hajóikat az válaszoljon kérem !

Előre is kösz ! :)

2014. jan. 3. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel én is ba*szakodtam bírd ki ameddig tudod azután ugorj el az egyik rendszerbe ott javulj egy kicsit és megint vissza ezzel hátha sikerül
2014. jan. 4. 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez tűnik a leglogikusabbnak, de mivel valami Metan-t kell elkapni (aki állítólag az egyik hajón tartózkodik) így nem ugorhatok sehova mert különben "elveszítjük a nyomát" !

Végigjátszásba annyit írnak, hogy: "Semmisítsd meg a négy hajót..." <- Mondom kösz a segítséget.

Később kiderül hogy ez a Metan nincs is a hajókon hanem egy álcázott Galoron van a közelben és ide fog hívni még három hajót, de akkor már tényleg hagyni fog elugorni innen.

Azért kösz, és jó hogy vannak itt olyanok akik szeretnek játszani kicsit régebbi játékokkal is ! :D

2014. jan. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!