Szerintetek milyen lesz a GTA 6?
Mit képzeltek el benne?Ti mit akartok, mi legyen benne?A GTA 5 elég sikeres már most akkor a 6-al hova mennek? Amit én akarok:
-Minden ugyanaz de még bővítsék a GTA 6 területét(Igaz így is borzasztóan nagy)
-Jobb törésmodell
-Rombolható környezet
Most csak ennyi jutot az eszembe :)
A választ előre is köszi, kíváncsi vagyok a véleményetkre!
Egyébként mi a véleményetek az 5-ről?
Mindenképpen zseniális lesz. Rockstar games :)
Én nagyon szeretném ha a következő epizód Vice City-ben játszódna...
Bejárható épületeket kérnénk! :) Day 1 működő GTA Online-t :)
a lényeg hogy ne rontsák majd el
a GTA Vice City és San Andreas amilyen baromi jó volt, hatalmas csalódás volt hogy mekkora szar lett utána a GTA IV (amire rá tett egy lapáttal a szörnyű PC-s port)
most a GTA V-el újra sínen vannak, remélhetőleg a nem szúrják el a GTA VI-ot
Én az összes gta-val játszottam már. És szerintem mondhatom magam egy nagy GTA FAN-nak épp most hagytam abba a GTA 4 et és hát... Inkább megyek GTA 5 özni de ezt még leírom.:D
Szerintem a GTA 5 nagyon szuper lett, csak ha kijönne a PC-s verziója kíváncsi lennék a gépigényére :) Hallottam már sok mindent, azt is, hogy kijön PC re, azt is, hogy nem.. Ha kijönne PC-re biztos hatalmas gépigénye lenne.. Na de térjünk is vissza a kérdésedre.
Szerintem a GTA 5 tökéletes, persze van mit finomítani rajta, de ezeket nem vesszük észre, mert hihetetlenül élvezzük a játékot. Van néhány bugg (nem is kevés) amit ki kéne javítani a 6-ban meg persze kicsit alakítani a Story Modon, nem azt mondom, hogy nem tetszik, hanem csak kicsit olyan "fura" mert még egyik részben sem lehettünk 3 karakterrel.. Úgyhogy szerintem a GTA 6 lehet olyan mint a GTA 5, kicsit több karakterrel (nem mintha ez a 3 kevés lenne csak..:D) meg még a buggok amikről beszéltem... Na ennyi mentem GTA 5 özni :D Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!