Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lesz a GTA 6?

Szerintetek milyen lesz a GTA 6?

Figyelt kérdés

Mit képzeltek el benne?Ti mit akartok, mi legyen benne?A GTA 5 elég sikeres már most akkor a 6-al hova mennek? Amit én akarok:

-Minden ugyanaz de még bővítsék a GTA 6 területét(Igaz így is borzasztóan nagy)

-Jobb törésmodell

-Rombolható környezet

Most csak ennyi jutot az eszembe :)

A választ előre is köszi, kíváncsi vagyok a véleményetkre!

Egyébként mi a véleményetek az 5-ről?

2014. jan. 3. 01:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Még csak "most" jött ki az 5...
2014. jan. 3. 01:54
 2/16 RipKoresz ***** válasza:
83%
Menj egy fegyverboltba, vegyél egy fegyvert (persze szerezz fegyvertartási engedélyt), és kész a GTA 6. DE lehet az az opció is, hogy kirabolod a fegyverboltot, s ehhez már nem kell engedély.
2014. jan. 3. 02:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha élethűbb lenne, akkor talán élvezhetőbb is lenne. Tudom erre vevő a nép, csak elég kevés értelmes játék van, amire érdemes időt szakítani, persze jó szórakozás ez is, csak megunható. Az élethűségnél nem látványra gondolok, hanem a realitásra. De ugye a GTA szándékosan rugaszkodik el a valóságtól.
2014. jan. 3. 03:07
 4/16 anonim ***** válasza:
Korai még erről beszélni. Amúgy szerintem szokásos GTA-feeling az 5. része, a jelenlegi korhoz idomítva mind grafikailag/látványilag, mind játékmenetben. Jó játék, de emellett is túl nagy volt a hype szerintem (ahogy a 4. részénél is).
2014. jan. 3. 04:48
 5/16 anonim válasza:
24%
Ha a kedves kérdezõ **esetlegesen** egy szerkesztõ lenne, és innen ötleteket merítene akkor naggyábol szerintem az a játék is csak konzolra lesz, hisz a mostanit is csak arra "merték" kiadni. A GTA 5 sem fog kijönni pc-re mert egy atomreaktor vinné csak el..
2014. jan. 3. 09:52
 6/16 anonim ***** válasza:

Mindenképpen zseniális lesz. Rockstar games :)

Én nagyon szeretném ha a következő epizód Vice City-ben játszódna...

Bejárható épületeket kérnénk! :) Day 1 működő GTA Online-t :)

2014. jan. 3. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem autos. Talan loni is kell majd benne.
2014. jan. 3. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:

a lényeg hogy ne rontsák majd el

a GTA Vice City és San Andreas amilyen baromi jó volt, hatalmas csalódás volt hogy mekkora szar lett utána a GTA IV (amire rá tett egy lapáttal a szörnyű PC-s port)

most a GTA V-el újra sínen vannak, remélhetőleg a nem szúrják el a GTA VI-ot

2014. jan. 3. 14:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Ment a zöldkéz mindenkinek ;)
2014. jan. 3. 17:17
 10/16 anonim válasza:
89%

Én az összes gta-val játszottam már. És szerintem mondhatom magam egy nagy GTA FAN-nak épp most hagytam abba a GTA 4 et és hát... Inkább megyek GTA 5 özni de ezt még leírom.:D

Szerintem a GTA 5 nagyon szuper lett, csak ha kijönne a PC-s verziója kíváncsi lennék a gépigényére :) Hallottam már sok mindent, azt is, hogy kijön PC re, azt is, hogy nem.. Ha kijönne PC-re biztos hatalmas gépigénye lenne.. Na de térjünk is vissza a kérdésedre.

Szerintem a GTA 5 tökéletes, persze van mit finomítani rajta, de ezeket nem vesszük észre, mert hihetetlenül élvezzük a játékot. Van néhány bugg (nem is kevés) amit ki kéne javítani a 6-ban meg persze kicsit alakítani a Story Modon, nem azt mondom, hogy nem tetszik, hanem csak kicsit olyan "fura" mert még egyik részben sem lehettünk 3 karakterrel.. Úgyhogy szerintem a GTA 6 lehet olyan mint a GTA 5, kicsit több karakterrel (nem mintha ez a 3 kevés lenne csak..:D) meg még a buggok amikről beszéltem... Na ennyi mentem GTA 5 özni :D Sziasztok!

2014. jan. 3. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!