Leauge of Legends ti is féltek egyedül játszani?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a játékot sokat játszottam a haverommal de ő abbahagyta és azóta nem merek játszani még botok ellen se.Egyszer mentem egyedül és azóta noob-oznak meg hogy hülye vagyok mié nem tudok játszani.Segítenétek elűzni a lámpalázam?2014. jan. 2. 19:30
1/3 anonim válasza:
Sza*d le őket vedd úgy hogy úgyse tudják ki vagy szóval írhatnak amit akarnak
vagy ha nem tudod figyelmen kívül hagyni akkor írd meg nekik hogy ne noob-ozanak hanem segítsenek
2/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. A következőt tedd ilyen esetben:
Ha valaki elkezd mocsokpofáskodni, nagyon egyszerű a helyzet. Asszondja "ks"? Kill secured bro. Noobozik meg hasonlók? Mond meg neki, hogy muted, reported, aztán simán némítsd le. Néha az egész csapatot elnémítom, mert nem tudják befogni.
A saját mentalitásodon is változtass. Azért játszol, mert élvezet játszani. Miért kéne neked rosszul érezni magad, mert egy kis 10 éves polak szardarab nem bír kussolni? Ezen felül mindenkinek vannak szar játékai, tehát ez se bátortalanítson el. Csak lépj tovább.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorítás megfogadom a tanácsokat. :)
2014. jan. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!