Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudok bejelentkezni a...

Hogy tudok bejelentkezni a sims3-ba?

Figyelt kérdés
Amikor be akarok jelentkezni mindig azt irja ki hogy frissitenem kell a játékot. De ott van hogy mindig naprakészek a frissítéseim ezért nem értem miért nem lép bele. Vagy egyáltalán van értelme bejelentkezni? Mert bejelentkezés nélkül is el lehet vele játszani.

2014. jan. 2. 09:23
 1/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs értelme bejelentkezni, mert igazából nem különbözik a játék ha nem jelentkezel be...ugyan úgy tudsz vele játszani, csak annyi az egész, hogy csak azon a gépen/laptopon tudsz játszani amin elkezdted, de ha bejelentkeznél akkor más gépen is tudnál játszani.
2014. jan. 2. 12:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert van valami áruház hogy onnan is tudok vásárolni csak ahhoz meg be kell jelentkezni. de akkor jó mert így is tudok játszani:) köszi a válaszod :)
2014. jan. 2. 19:17
 3/3 anonim válasza:
Ha nem jelentkezel be akkor is jó dolgokat lehet venni....én is úgy játszok, hogy nem jelentkezek be és úgy is nagyon jó házat lehet építeni, jól lehet válogatni a járművek között is, házon belüli dolgokat is elég sok közül lehet választani.
2014. jan. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!