Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Team Fortress 2 probléma!...

Team Fortress 2 probléma! Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Az a problémám,hogy már 4 napja nem találtam tárgyat!

Pedig minden nap kb 3 órát játszok!

Ez miért lehet??

Nagyon zavaró számomra mert a kedvenc játékomról van szó..

Régebben még megvolt a napi 1 tárgy de most még az sincs!

Megkérlek benneteket hogy ne linkelgessétek a Tf2 item drop system-et mert már 6x elolvastam de még most sem tudom!

Aki tényleg értelmes,segítőkész választ ír zöld kezet kap!!(+köszönet)

2014. jan. 1. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Garantált, hogy a játékosok találnak tárgyakat 30-tól 70 percig terjedő időközönként, átlagosan 50 percenként.

Legalább 30 percig játssz egyfolytában. Akkor már van esély, hogy valami esik. Ha 70 percig játszol egyfolytában, akkor 100%, hogy legalább egy tárgyat fogsz kapni. Ez hivatalos adat. Ha neked nem dob, akkor gyakori kérdések-en nem tudnak segíteni. Valahogy a tf2 segítségnyújtásával kell felvenned a kapcsolatot, ami angol nyelven történik. Azért én megpróbálnék egy új accountról játszani, hátha ott dob.

2014. jan. 2. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
mert szar a rendszer, én is már kb másfél hete nem találtam semmi cuccot
2014. jan. 4. 13:39
 3/5 SIDLER22 ***** válasza:
Úgy látszik nem olvastátok el elég jól a wikit... Ugyanis az Előnyök és Hátrányok résznél írja hogy ha 1 héten már 11 órát játszottál akkor a következő hétig nem kapsz semmiféle cuccot az extra játékidő miatt. Minden alapos wikiolvasónak őszinte gratulációm! -,-
2015. márc. 7. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez most a problémám de akkor csak várni kell egy picit. Örülôk mert nem akarok újfiókot csinálni.
2015. aug. 21. 01:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Működött?
2015. nov. 23. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!